Kosmetiske tandbehandlinger

En smuk og sund tandrække er vigtig for vores selvværd og selvtillid. Derfor er kosmetiske tandbehandlinger blevet stadig mere populære over de seneste år. Kosmetiske tandbehandlinger omfatter en bred vifte af procedurer, der sigter mod at forbedre udseendet af tænderne, samtidig med at der opnås sundhedsrelaterede fordele.

 Vi giver dig et flot smil med kosmetiske tandbehandlinger

Hos Furesø Tandlægerne står vi klar til at hjælpe dig med dine ønsker og behov inden for kosmetiske tandbehandlinger. Vi ved, at du går fra en behandling hos os med et stort smil på læben!

Vi sørger for at give dig kosmetiske tandbehandlinger af meget høj faglig kvalitet– og vi gør altid en dyd ud af at give din tænder et smukt, sundt og naturligt udseende, både når det kommer til valg af farvenuance, tandform og materiale.

Kontakt os i dag for at høre mere – du kan også bestille en tid på vores klinik lige her!

Hos Furesø Tandlægerne tilbyder vi kroner, broer og implantater med æstetisk flotte keramiske materialer

For os er det vigtigt, at vi kan tilbyde dig smukke og holdbare løsninger for dine tænder –Vi laver kroner, broer og implantater, som vi tilstræber altid at gøre naturlige og æstetiske smukke.

Kontakt os i dag og hør mere – du kan læse mere om nogle af de former for kosmetiske behandlinger vi tilbyder herunder:

  • Tandkroner er en type tandrestaurering, der omslutter hele tanden og anvendes til at dække beskadigede tænder og give dem styrke og beskyttelse. Kroner kan fremstilles af forskellige materialer, herunder keramik, porcelæn og metal. Kronen tilpasses for at matche dine tænders naturlige farve og form.
  • En bro anvendes til at erstatte en eller flere mistede tænder. Broen består af en kunstig tand eller flere kunstige tænder, der er fastgjort til to eller flere naturlige tænder på hver side af det rum hvor der mangler en eller flere tænder. De kunstige tænder laves altid med funktionen, æstetikken og patienten for øje – vi hjælper dig til den rigtige løsning!
  • Tandimplantater er en permanent løsning for at erstatte mistede tænder. De er lavet af titan og indsættes i kæben, hvor de fungerer som en kunstig tandrod. En kunstig tand fastgøres derefter til implantatet for at at give en god tyggefunktion. Tandimplantater ser ud som og fungerer som naturlige tænder og kan vare hele livet med ordentlig pleje og vedligeholdelse.
  • Kosmetiske fyldninger: Kosmetiske fyldninger er plastfyldninger, der anvendes til at reparere beskadigede tænder eller erstatte eksisterende fyldninger. De er fremstillet af materialer, der ligner tændernes naturlige farve og kan derfor give et mere naturligt udseende og et holdbart resultat.

Furesø Tandlægerne hjælper dig med dine ønsker og behov til kosmetiske tandbehandlinger

Vi hos Furesø Tandlægerne er altid klar til at assistere dig med dine ønsker og behov inden for kosmetiske tandbehandlinger. Vores mål er at sikre, at du forlader vores klinik med et smil på læben – kontakt os i dag og hør mere! Bestil tid her.

Hvad koster kosmetiske tandbehandlinger?

Priser på kosmetiske tandbehandlinger er forskellige og afhænger for eksempel af, hvilken type behandling der ønskes, behandlingens kompleksitet og antallet af tænder, der skal behandles.

Hos Furesø Tandlægerne sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål om priser.