Kosmetisk tandretning

Hos Furesø Tandlægerne har vi flere års erfaring med at hjælpe patienter med kosmetisk tandretning. Behov for rettelse af tænder kan ske i alle aldre – også hvis man er voksen!

Har du behov for kosmetisk tandretning – eller vil du høre mere om, hvad det kræver at få rettet sine tænder? Så er du mere end velkommen til at kontakte os lige her! Er du allerede afklaret med dit behov for tandretning kan du også bestille din tid hos os – bestil tid her.

LiteWire – diskret kosmetisk tandretning til voksne.

Vi er certificerede brugere af LiteWire, som er en tandfarvet tandbøjle til voksne. Det kan være, at du gerne vil have gjort noget ved dine skæve fortænder eller vil et generende mellemrum mellem fortænderne til livs, så du kan få det smil, du drømmer om?

LiteWire er et dansk kvalitetsprodukt

LiteWire er en diskret form for tandretning, der tager udgangspunkt i traditionelle og gennemprøvede reguleringsteknikker. LiteWire består af en fast bøjle, der sikrer, at du får den mest optimale og præcise tandretning – på kun ganske få måneder!

LiteWire er et dansk produkt, der fremstilles i et førende dansk laboratorium, hvor specialuddannede tandteknikere tilpasser hver enkelt bøjle individuelt. For at sikre optimal præcision og holdbarhed anvender LiteWire kun kvalitetsmaterialer.

LiteWire er din garanti for et dansk kvalitetsprodukt med optimal præcision, og hos Furesø Tandlægerne er vi stolte af at tilbyde løsninger inden for kosmetisk tandretning af sikker og høj kvalitet til vores patienter.

Få mere at vide om LiteWire hos Furesø Tandlægerne – kontakt os allerede i dag!

Hvad er tandretning?

Tandretning, også kendt som ortodontisk behandling, har til hensigt at rette op på irregulære tandstillinger og bidmønstre. Vi har et godt samarbejde med specialister indenfor tandretning, når behandlingen kræver mere end bare en kosmetisk tandretning.

For eksempel kan kosmetisk tandretning hjælpe med at rette:

  • Tænder, der er roteret eller kippet
  • Uhensigtsmæssige tandstillinger i fronten.

Tandretning kan udføres på både børn og voksne og kan tage fra nogle måneder til flere år, afhængigt af sværhedsgraden af ​​tandstillingen og typen af behandling, der anvendes. Hos Furesø Tandlægerne benytter vi os af LiteWire og vi kan typisk rette op på tandretning på ganske få måneder. Det afhænger naturligvis altid af omfanget – så kontakt os for at høre mere!

Læs mere om Furesø Tandlægerne

Ønsker du at vide mere om Furesø Tandlægerne? Så kan du læse mere om vores ydelser lige her – og du kan få mere at vide om klinikken på siden ”Om os”.