Delproteser

Hos Furesø Tandlægerne kan vi erstatte en eller flere af dine manglende tænder i over- eller undermunden ved at hægte en delprotese på dine egne tænder ved hjælp af nogle bøjler.

Delproteser kan anvendes til at erstatte manglende tænder i over- eller underkæben, og de kan hjælpe med at forbedre både tyggefunktion og taleevne. Derudover kan delproteser være med til at forhindre, at de tilbageværende tænder flytter sig yderligere.

Søger du en løsning inden for delproteser, der passer til dig? Så kontakt Furesø Tandlægerne i dag! Vi ser frem til at hjælpe dig.

Hvad er en delprotese?

Delproteser er en form for tandprotese, der anvendes til at erstatte en eller flere manglende tænder i munden. De kaldes også ofte for “partielle proteser” eller “removable partial dentures” på engelsk.

Hvad koster en delprotese?

Prisen på en delprotese afhænger af hvilke materialer, der skal bruges til protesen. Husk, at du kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark, hvis du er medlem og opfylder de kriterier, der skal til for at få tilskud.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores priser.

Vi tilbyder delproteser af høj kvalitet

Hos Furesø Tandlægerne tilbyder vi delproteser af høj holdbarhed og kvalitet – og vi imødekommer altid på bedste vis dine ønsker og behov. Behovet for delproteser er i høj grad forskellig fra person til person, og vi har altid dig som patient i centrum, med øje for lige netop dine behov. Hos os får du en tryg oplevelse – og vi er med dig fra start til slut.

Når du kommer ind hos os og skal have lavet en delprotese, scanner vi din overkæbe og underkæbe. Det kan tage flere besøg på klinikken for at justere protesen og sikre, at den passer og fungerer korrekt. Det er også vigtigt at have god mundhygiejne og regelmæssige tandlægebesøg for at sikre levetiden af ​​en delprotese.

Ønsker du at høre mere om delproteser – og har du øvrige spørgsmål til os? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag! Kontakt os her.

Delproteser består af flere dele

Delproteser består af flere forskellige dele: en metalramme, der er dækket af akrylplast, som holder kunstige tænder på plads i munden. Metalrammen er altid designet til at passe omkring dine egne tilbageværende tænder og kan fastgøres med bøjler eller støtter for at holde protesen på plads. Kunstige tænder kan være fremstillet af materialer som porcelæn eller plastik og er formet og farvet efter dine egne tænder for at give et naturligt udseende.

Rengøring og vedligehold

Delproteser kan let tages af og derfor lette at rengøre og vedligeholde – og det er vigtigt, at man husker at gøre begge dele! Rengøring af delprotesten skal ske på daglig basis for at sikre optimal hygiejne

Som en del af vedligeholdelse af delprotesen, kan vi også justere eller reparere delprotesen, hvis det er nødvendigt.

Kontakt Furesø Tandlægerne i dag og hør mere

Vi sidder klar til at tage imod dig – kontakt os i dag, eller bestil din tid her!