Behandling af bidfunktion

Hos Furesø Tandlægerne tilbyder vi professionel behandling af bidfunktion. Det er en behandlingsform, der søger at afhjælpe dig med kæbeledssmerter, muskelsmerter samt hovedpine.

Det er typisk en behandling, der bliver nødvendig som resultat af problemer, der relaterer sig til bidet eller kæbeleddet. Det kan relatere sig til et slidt bid, som skal behandles og genoprettes på en skånsom måde. Desuden kan det blive nødvendigt at bygge tænderne op efter tandretning eller ortobehandling.

Med den rette bidfunktionsbehandling kan vi afhjælpe dine kæbesmerter og minimere din spændingshovedpine.

Søger du behandling for bidfunktion? Så kontakt Furesø Tandlægerne i dag – vi sidder klar til at hjælpe dig godt videre. Du kan også bestille tid på klinikken her.

Hvad er behandling af bidfunktion?

Bidfunktionsbehandling søger at behandle og rette bidrelaterede problemer, såsom tand- og kæbeafvigelser, tyggeproblemer samt spændinger og smerter i ansigt og kæber.

Hos Furesø Tandlægerne fokuserer vi på at forstå og rette bidfunktionen, som omfatter kæbens, tændernes og musklernes samarbejde og interaktion under tygning og tale.

Teknikker vi bruger inden for bidfunktionsbehandling

Bidfunktionsbehandling kan omfatte en række teknikker, herunder:

  • Justering af tænderne ved hjælp af tandretning
  • Opbygning af tænder med plast eller kroner
  • Erstatning af manglende tænder med implantater eller med brobehandling
  • Anvendelse af bidskinner for at afbalancere sammenbidet og reducere stress på kæbeleddene samt aflaste musklerne i ansigtet og hovedet.

Hvad koster behandling af bidfunktion?

Prisen på behandling af bidfunktion afhænger af omfanget af den behandling du som patient skal have. Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark, har du muligvis ret til at få tilskud til din behandling af bidfunktion.

Hos Furesø Tandlægerne sidder vi klar til at svare på dine spørgsmål om pris – du er meget velkommen til at kontakte os.

Vi hjælper dig til at få den rette behandling for problemer med bidfunktion

Hos Furesø Tandlægerne ved vi godt, at det ikke er rart for alle at tage til tandlægen – uanset om man søger vejledning, skal have foretaget tandrettelser eller hvis man er på vej ind i et behandlingsforløb som for eksempel at skulle have rettet sin bidfunktion.

Derfor tager vi dit forløb og din oplevelse meget alvorligt – vi gør vores absolut ypperste for at skabe den tryggest mulige oplevelse for dig, så du kan gå fra vores klinik med ro i maven og et smil på læben – uanset hvilken ydelse du ønsker fra os.

Du kan læse mere om vores klinik lige her.

Husk, at du er mere end velkommen til at kontakte os