Almen tandbehandling

Hos Furesø Tandlægerne tilbyder vi almen tandbehandling til dig, der ønsker et grundigt gennemsyn af dine tænder og mundhygiejne. Det er vigtigt for os alle, at vi jævnligt kommer til et tandeftersyn for at sikre sunde tænder og god mundhygiejne.

Vi står klar til at hjælpe med alle former for tandbehandling – og giver dig de rigtige råd og den rigtige vejledning for at komme videre efter behandlingen.

Du er velkommen til at tage kontakt– alternativt kan du bestille tid lige her.

Hvor ofte skal jeg have tandeftersyn?

Det er en god vane at få et eftersyn mindst én gang om året for at sikre, at der ikke er opstået spontane huller i tænderne og lignende. Men behovet skifter fra person til person.

Vi hjælper dig med at slippe for smerter og nervøsitet

Vi bestræber os altid på at skabe en god atmosfære, lige fra du træder ind ad døren hos os, til du går ud igen. Undervejs i din tandbehandling gør vi derfor meget ud af at fortælle dig om, hvad der skal ske, så du kan slappe af og få en god oplevelse.

Det er ikke alle, der synes at tandbehandling er en let oplevelse – det har vi naturligvis stor forståelse for. Derfor gør vi meget ud af at gøre din tandbehandling så tryg og smertefri som muligt.

Til at afhjælpe eventuelle smerter og nervøsitet tilbyder vi akupunktur og har TV monteret i loftet for at give dig adspredelse.  Du er altid velkommen til at tage din egen musik med, der kan støtte dig under din behandling.

Med regelmæssige eftersyn holder du dine tænder sunde og flotte

Med eftersyn og tandrensning kan du gå fra tandlægen med et sundt og smukt smil og god mundhygiejne. Hos Furesø Tandlægerne laver vi alt fra eftersyn og tandrensninger til fyldninger og keramiske erstatninger, der giver dig et smukt, naturligt og holdbart resultat.

Hvad koster en tandbehandling?

Prisen på en tandbehandling afhænger af flere ting – er du f.eks. medlem af Sygeforsikring Danmark kan du få tilskud til dit besøg hos tandlægen. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvilken gruppe hos Sygeforsikring Danmark du er tilmeldt.

Du kan læse mere om vores priser her.

Om Furesø Tandlægerne

Hos Furesø Tandlægerne har vi mere end 30 års erfaring med at udføre tandbehandling på højt fagligt niveau. Vi møder vores klienter, der hvor de er – og støtter gennem hele processen med et smil.

Du er mere end velkommen til at kontakte Furesø Tandlægerne, hvis du ønsker at bestille en tid – eller hvis du har spørgsmål til os eller vores ydelser. Du kan også læse mere om vores klinik her.