Vi  behandler alle former for almen tandpleje

– smertefri tandbehandling

 • Almen tandpleje
 • ISO-certificering
 • Forebyggelse og vejledning
 • Parodontosebehandlinger
 • Laserterapi
 • Kosmetiske tandbehandlinger
 • Kroner og broer
 • Tandimplantat
 • Kirurgi
 • Bidfunktionsbehandlinger
 • Rodbehandlinger
 • Delproteser
 • Tandlægeskræk
 • Snorker du?
 • Litewire
 • Almen tandpleje

  Vi laver eftersyn, tandrensninger og flotte fyldninger, der giver dig et smukt, naturligt og yderst holdbart resultat.

  Vi tilsigter altid en smertefri behandling og tilbyder akupunktur for at bekæmpe eventuelle smerter og nervøsitet. Som meditativt værktøj har vi desuden både TV og dejlig afslappende musik, så din behandling og oplevelse hos os er så smertefri og behagelig som mulig.

   

 • ISO Certificering – din tryghed

  Klinikken er ISO certificeret, der er det højeste internationale kvalitetsstempel for tandlæger.

  Mærket og anerkendelsen er en garanti for en uforlignelig hygiejnestandard, førsteklasses tryghed og yderst veluddannet personale. Vores klinik er den første klinik i Furesø og Rudersdal området, der har opnået denne udmærkelse.

  Alle behandlinger foregår efter de nyeste internationale normer og vores kvalitetsmål sikrer at klinikken løbende udvikler sig. For dig betyder ISO certificeringen en kontinuerlig kvalitetssikring af vores udstyr, metoder samt en løbende efteruddannelse af personalet.

   

 • Forebyggelse og vejledning

  Vi hjælper dig til selvhjælp i forhold til din daglige tandpleje, men det er ikke alt du selv kan klare, derfor instruerer vi dig og gør vores bedste for, at du kan bevare dine tænder og mindske risikoen for, at du får parodontose.

  Vi tager også røntgenbilleder af dine tænder ca. hver 2-3 år, for at kunne sikre os eventuelle begyndende huller bliver opdaget så tidligt som muligt samt se ændringer i knoglestrukturen omkring tænderne, der kan være tegn på begyndende parodontose.

  Vi har desuden et intraoralt kamera, det er et mini digitalt kamera, der gør det muligt at vise dig dine tænder og følge tændernes status.

   

 • Parodontosebehandlinger

  Parodontose er en sygdom omkring tanden og i tandkødet, bestående af bakterier der nedbryder vævet, hvilket kan resultere i at din tand bliver løs og i værste fald kan mistes.

  Vi har masser af erfaring med parodontosebehandlinger og ved hjælp af vejledning og ordentlig pleje af dine tænder, kan vi sammen opnå et godt og sundt resultat. Det er derfor vigtigt for forebyggelsen, at du kommer ind og ser os regelmæssigt, så vi kan modvirke og forhindre ethvert tegn på parodontose.

   

 • Laserterapi til behandling af parodontose

  Vi bruger laserbehandling, når vi laver udvidede tandrensninger og parodontosebehandlinger.

  Laseren desinficerer i tandkødslommerne og fremmer dermed rekonvalescensen eller healingen af dit væv omkring tænderne.

  Laseren bruger vi også under rodbehandling for at desinficere tandkanalen, samt ved kirurgiske indgreb for at fremme helingen og mindske eventuelle smerter efter en operation.

 • Kosmetiske tandbehandlinger

  Vi foretrækker materialet plast, når vi behandler huller i tænderne og skifter fyldninger. Det giver et naturligt look og en farve, der passer med tanden.

  Vi laver kroner, broer og implantater med æstetisk flotte keramiske materialer.

  Trænger dine tænder til lidt kærlighed, så dit smil kan blive som før eller flottere end nogensinde, kan vi hjælpe dig til et smukt og sundt resultat med en nem og sikker tandblegning. For at vedligeholde den flotte finish, får du en tilpasset skinne med hjem.

   

 • C7T8573

  Krone – og brobehandling

  Har du en knækket eller beskadiget svag tand, kan den repareres/bevares med en krone.

  Der findes forskellige typer af kroner, og sammen finder vi den bedste og flotteste løsning til dig.

  Vores Trios scanner tager tredimensionelle billeder af vores slibning af din tand, derfor slipper du for, at vi fylder din mund med ubehageligt aftryksmateriale. Vi sender i stedet billeder af tanden elektronisk til vores tekniker, der så laver en nøjagtig tilpasset krone.

   

 • Tandimplantat

  Hvis du mangler en eller flere tænder, kan de erstattes af et implantat, der er en kunstig rod man sætter fast i kæben. Vi har en erfaren dygtig kirurg Bjørn Haulrig, der sætter implantater i. Når implantatet er vokset helt fast i kæben, laver vi en flot krone eller bro ovenpå.

 • Kirurgisk tandbehandling

  Vi foretager lagt de fleste kirurgiske indgreb på klinikken, hvor vi har vores erfarne kirurg Bjørn Haulrig ansat.

   

 • Bidfunktion – muskelsmerter

  Vi behandler bidfunktionsproblemer med eksempelvis akupunktur og forskellige bideskinner, alt efter dit særlige behov. Derudover har vi et samarbejde med osteopat Jette Bach, der kombineret med vores behandling, kan få løst op for muskelspændinger, smerter og hovedpine.

  Læs mere på hjemmesiden http://www.osteopatklinikken.dk/

   

 • Rodbehandlinger

  Hvis din tand skal rodbehandles, er det fordi nerven i tanden har taget skade. Dette kan skyldes bakterier, der er trængt ind i nerven, hvis tanden har et stort hul. Yderligere kan tandens nerve også tage skade, hvis denne udsættes for et traume eksempelvis ved et slag eller et hårdt stød. Når vi rodbehandler, foregår det under bedøvelse, så du ikke kan mærke noget.  Efter 3-6 måneder tager vi et kontrolbillede og laver en grundig status for tanden, i de fleste tilfælde vil der være behov for en kronebehandling, da tanden er svagere og derfor har en øget risiko for at knække.

   

 • Delproteser

  Hvis du mangler flere tænder, men stadig har nogle af dine egne tilbage, kan vi erstatte de manglende tænder ved at hægte en delprotese på dine egne tænder. En delprotese skal, som vedligeholdelse, tages ud og rengøres dagligt.

   

 • Tandlægeskræk

  Er du som rigtig mange lidt eller måske meget bange for at gå til tandlæge, skal du blot informere os om, hvordan du har det før du kommer ind i stolen, så laver vi i første omgang bare en undersøgelse og en behandlingsplan for, hvordan eventuelle problemer kan løses

  - Hos os gør vi alt for, at du får en god oplevelse, og føler dig så tryg som muligt.

   

 • Snorker du og påvirker det din nattesøvn?

  Hos 30-50 procent er snorken mere end blot en social forstyrrende gene. Hos denne gruppe er snorken desuden et symptom på søvnapnø. Det er en sygdom, hvor luftpassagen i svælget er nedsat eller ophævet, når man sover, og som medfører afbrudt søvn. Når man får konstateret søvnapnø er behandling livsvigtig.
  Vi kan fremstille en snorkeskinne - skinnen laves individuelt og fungerer således, at du får mere luft ind i munden og svælget dermed bliver din vejrtrækning regelmæssig. Det betyder, at du kan forvente en mere rolig og uafbrudt søvn, der både er til gavn for dig og dine omgivelser.

  SomnoMed® skinnens virkning er videnskabeligt dokumenteret.
  Vi samarbejder med Dansk Søvnapnø Forening.: www.snorker.dk

  Patient information SomnoMed® (download PDF)

    • Litewire

  Vi kan eksklusivt tilbyde vores patienter LiteWire - en tandbøjle, der retter dine forreste tænder.
  LiteWire er den mest effektive form for lettere tandretning og tager udgangspunkt i de traditionelle og gennemprøvede reguleringsteknikker. Fordi LiteWire er en fast bøjle, får du den mest optimale og præcise tandretning - på kun ganske få måneder! For at sikre optimal præcision og holdbarhed benytter LiteWire kun de bedste materialer i højeste kvalitet. LiteWire fremstilles i førende dansk laboratorium, hvor specialuddannede teknikere sørger for, at tilpasse hver enkelt bøjle præcist til dine behov.

  Det er din garanti for et præcisionsprodukt i bedste danske kvalitet!

  Spørg os om yderligere information eller læs mere om det på www.litewire.dk

Kontakt os

Tlf. 44 48 11 45

Furesøtandlægerne.dk