top

Tandlægerne Steen Rasmussen Bymidten 15 og Hanne Lollike  Bymidten 35A fusionerer.

Vi har valgt at fusionere vores klinikker for at kunne yde den bedste service for vores fælles patienter. Samarbejdet  indledes d. 1 april 2017, hvilket vi glæder os til.

Steen Rasmussen vil arbejde på deltid efter d. 1.april, derfor vil tandlæge Anne Jordy, Dorte Bergqvist og Hanne Lollike varetage en del af Steens patienter.

Vi vil frem til sommerferien have begge klinikker åbne. I sommerferien starter vi ombygning og udvidelse af klinikken i 35A for at samle begge klinikker til én. I forbindelse med den fysiske sammenlægning af klinikkerne, er der projekteret en elevator til klinikken på 35A .

Efter sommerferien vil vi udvide klinikkens åbningstider for at yde en bedre service.

Vi vil have specialister i huset, så langt de fleste behandlinger foretages på stedet.

Vi vil kunne yde de bedste behandlinger med den sidste nye viden og glæder os meget til at byde jer alle velkommen i vores nye team.

De bedste hilsner

Tandlægerne

Steen Rasmussen og Hanne LollikeLitewire – kosmetisk tandretning

Hvis du har skæve og trangstillede fortænder - eller måske mellemrum, der generer - er der en god chance for, at LiteWire er den rigtige løsning for netop dig. Mange voksne retter i dag deres tænder, for at opnå et pænere og mere attraktivt smil. Med LiteWire kan du opnå dette på bare 3-6 måneder!

Digital aftrykstagning gør det lettere!

Vi har fået en TRIOS scanner til digitale aftryk, hvilket betyder at vi tager billeder af din tand, når du skal have lavet en krone. 
Du skal derfor ikke have aftryksmateriale i munden, men kan nøjes med at få taget tredimensionelle billeder af din tand.
Det gør behandlingen lettere og mere behagelig for dig.

Kontakt os

Tlf. 44 48 11 45

Furesøtandlægerne.dk