ISO-Certificering – din tryghed når du går til tandlægen Vores klinik er ISO-certificeret. ISO-Certificeringen er det højeste internationalt anerkendte kvalitetsstempel for tandlæger og din sikkerhed for kvalitet i behandlingen. ISO-Certificering – din garanti for kvalitet i behandlingen Mærket og anerkendelsen er din garanti for en uforlignelig hygiejnestandard, førsteklasses tryghed og et yderst veluddannet personale. Vores… Læs mere »

Vi viser dig, hvordan du holder dine tænder sunde Vi hjælper dig med at passe på dine tænder og giver dig gode råd til din daglige tandpleje, men det er ikke alt, du selv kan klare. Derfor instruerer vi dig og gør vores bedste for, at du kan bevare dine egne tænder og mindske risikoen… Læs mere »

Tandlægerne Steen Rasmussen Bymidten 15 og Hanne Lollike Bymidten 35A er fusioneret For at kunne tilbyde vores fælles patienter den bedste service og behandling valgte vi i år at fusionere vores klinikker. For at give mere plads til vores nye patienter og opdatere lokalerne gik vi i sommerferien i gang med at ombygge klinikken i 35A…. Læs mere »

Med vores Trios 3D-scanner har vi gjort din tandbehandling mere behagelig Som noget nyt laver vi digitale aftryk af dine tænder, når du skal have lavet en krone, en bro eller have foretaget scanning til implantater. Udover at du slipper for ubehaget ved at skulle have aftryksmateriale i munden, der af mange opleves som ubehageligt,… Læs mere »

Vi tager din tandlægeskræk alvorligt Vi ved, at det kan være en stor udfordring at gå til tandlægen eller i det hele taget at ringe og bestille tid til tandeftersyn, hvis du lider af tandlægeskræk. Desværre har det ofte den kedelige konsekvens, at det går ud over dine tænders sundhed. Men du skal vide, at… Læs mere »